Call us toll free: +1 800 789 50 12
Top notch Multipurpose WordPress Theme!
Call us toll free: +1 800 789 50 12

Project van DeCompany

by Peter Paul Brooimans in Geen categorie Comments: 0

Een project van DeCompany waarbij linnen gordijnen, houten shutters en traplopers zijn gecombineerd in één huis.
Laat u inspireren!

DeCompany, advies op maat!

by Peter Paul Brooimans in Nieuws Comments: 0

Wanneer u bezig bent met de inrichting van uw huis of kantoor, kan het zo zijn dat u tussen de bomen het bos niet meer ziet met al de verschillende kwaliteiten en kleuren op het gebied van vloerbedekking en raamdecoratie.

Eigenaar van DeCompany, Peter Paul Brooimans, interieur stylist, helpt u graag om de desbetreffende ruimtes naar uw wens in te richten en geeft u advies op maat. Door jarenlang ervaring kan Peter Paul u voorzien van deskundig advies. Hierbij wordt gekeken naar de juiste afstemming van kleuren ten opzichte van uw meubelen, vloeren en/of muren. Wij helpen u dan ook graag met het maken van de juiste keuze! Tevens is dit advies is geheel vrijblijvend.

DeCompany maakt een selectie van producten met de juiste prijs en kwaliteit verhouding. Deze producten worden voor u door professionals op maat gemaakt en desgewenst gemonteerd.
DeCompany

DeCompany inspireert met een nieuwe website!

by Peter Paul Brooimans in Nieuws Comments: 0

DeCompany heeft een vernieuwde website! Deze site toont u de talloze mogelijkheden die in elke omgeving passen,van zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers.

DeCompany adviseert en begeleidt sinds jaren bij (her-)inrichting, nieuwbouw of verbouwing van uw woon- of werkruimte. Het team van DeCompany kan buigen over jarenlange ervaring, beschikt over veel expertise en is bekend om haar inlevingsvermogen, wat u terugziet in het eindresultaat. Onze missie is pas geslaagd als u tevreden bent.

Read more!

Linnen gordijnen

by Peter Paul Brooimans in Nieuws Comments: 0

Linnen Gordijnen online bestellen doe je bij de Linnengordijnenshop.nl
Bent u op zoek naar linnen gordijnen, linnen verduistering gordijnen, gordijnen met plooi, linnen gordijnen op roede met zeilringen of gordijnen aan roede met losse ringen? Dan bent u bij de linnengordijnenshop op het juiste adres. Wij garanderen u de beste kwaliteit voor absolute bodem prijzen. Met de inmeet instructie van Linnengordijnenshop kunt u zelf inmeten en binnenkort genieten van uw sfeervolle linnen gordijnen.

Wij brengen 18 verschillende kleuren linnen gordijnen en 6 kleuren voeringen, door deze voeringen worden ze beschermd tegen zonlicht en indirect licht en zullen uw gordijnen mooier vallen, daarnaast hebben wij ook linnen verduistering gordijnen om uw slaap vertrek geheel af te sluiten tegen licht. Linnengordijnenshop garandeert de beste kwaliteit gordijnen voor stuntprijzen. Bekijk ons volledige assortiment linnen gordijnen online en maak een keuze die bij u interieur past. Al onze linnen gordijnen worden op maat gemaakt, tot in de perfectie, deze garantie geven wij! Mocht u meer informatie nodig hebben of vragen hebben, neem dan gerust contact op met de linnengordijnenshop.
Laat u inspireren…….