Call us toll free: +1 800 789 50 12
Top notch Multipurpose WordPress Theme!
Call us toll free: +1 800 789 50 12

DeCompany inspireert met een nieuwe website!

17 sep 2014 by In Nieuws
DeCompany heeft een vernieuwde website! Deze site toont u de talloze mogelijkheden die in elke omgeving passen,van zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers.

DeCompany adviseert en begeleidt sinds jaren bij (her-)inrichting, nieuwbouw of verbouwing van uw woon- of werkruimte. Het team van DeCompany kan buigen over jarenlange ervaring, beschikt over veel expertise en is bekend om haar inlevingsvermogen, wat u terugziet in het eindresultaat. Onze missie is pas geslaagd als u tevreden bent.

Zoals u gaat zien op de nieuwe website bieden wij niet alleen raamdecoratie voor binnen en buiten maar ook vloerbekleding in bijvoorbeeld sisal. Onze galerij van reeds afgeronde projecten wordt wekelijks vernieuwd zodat u kunt blijven genieten van onze kenmerkende stijl van rust, eenvoud en puurheid! Dat doen wij in nauwe samenwerking met een aantal leveranciers van exclusieve topmerken zoals Jasno, Desso, Cunera, Sunway etc.

Wanneer u op de hoogte wilt blijven van de laatste trends op het gebied van in- en exterieurstyling, schrijft u zich dan onderaan in voor onze nieuwsbrief.

Mocht u onverhoopt iets niet kunnen vinden op onze website, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier.

DeCompany nieuwe website

About the Author:

Eigenaar DeCompany

Leave a Comment!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts