Call us toll free: +1 800 789 50 12
Top notch Multipurpose WordPress Theme!
Call us toll free: +1 800 789 50 12

Shutters

SHUTTERS

Ontdek het verbluffende effect shutters van DeCompany. In iedere ruimte waar u shutters introduceert, gebeurt ineens iets speciaals. Van badkamerraam tot complete woning: met DeCompany shutters creëert u uw eigen, unieke sfeer.

Shutters zijn niet zomaar zonwering, vergelijk zelf. Wij komen vrijblijvend u adviseren op lokatie! Geniet van alle vrijheid als het gaat bij DeCompany shutters om kleuren, houtsoorten, lamel maten en afwerkingen én speciaal voor u op de millimeter opmaat gemaakt. Shutters zijn houten binnenluiken met verstelbare lamellen, shutters bieden u de mooiste manier om te spelen met licht.

Shutters van DeCompany zien er niet alleen bijzonder degelijk uit, ze zijn het ook. Shutters zitten boordevol technische kunststukjes waarvan de meeste verborgen blijven. Neem de scharnieren, of de technische zijstijl. Juist door deze onzichtbare kwaliteiten zijn onze shutters zo opvallend mooi en oersterk! Kies uit diverse lamel breedte en een scala aan warme en frisse kleuren, ca 30.000 RAL kleuren. Ook zijn ze prachtig te combineren met onze gordijnen, vouwgordijnen en houten jaloezieën.

Verander een mooie ruimte in een pronkstuk met houten shutters van DeCompany. Om u hierbij te inspireren, biedt DeCompany een rijk palet kleuren en tinten.

Meer informatie? Neem gerust contact op!