Call us toll free: +1 800 789 50 12
Top notch Multipurpose WordPress Theme!
Call us toll free: +1 800 789 50 12

Vloerbedekking

VLOERBEDEKKING

Kiezen uit het ruime aanbod vloeren zoals hout en tapijt is niet altijd eenvoudig, er zijn grote verschillen in uiterlijk, kleur, toepassingsmogelijkheden, kwaliteit en ook de prijs speelt vaak een belangrijke rol bij de beslissing. Daarnaast moet de vloer makkelijk te onderhouden zijn.

Vloerbedekking geeft een gevoel van comfort, naast de zachtheid van het materiaal biedt tapijt vele voordelen. Het werkt geluiddempend en is energie besparend vanwege de isolerende werking. Ook is tapijt een uitermate geschikt vloertype om te combineren met vloerverwarming.

Wanneer u kiest voor tapijt als vloerbedekking is dit er in vele stijlen en materialen. DeCompany combineert raamdecoratie en vloeren in elk interieur of werkomgeving. Populair is het hoogpolige tapijt dat in onze huislijn in zowel trendy als tijdloze kleuren te vinden is. 

DeCompany biedt een mooie lijn gemaakt van pure sfeervolle materialen zoals sisal (mooi voor traplopers) , polyamide of 100% wol.

Naast onze tapijt, vinyl en laminaat collectie heeft DeCompany een grote collecties in houten vloeren in het complete assortiment bieden wij sinds deze lente ook meer dan 50 verschillende kwaliteiten en een ruime kleurgamma. Daarnaast hebben wij ook PVC vloerbedekking,voor huishoudelijk gebruik (0,3 mm.), project gebruik (0,55 mm.) en zwaar projectgebruik (0,7 mm.). 

DeCompany, laat u inspireren…...