Call us toll free: +1 800 789 50 12
Top notch Multipurpose WordPress Theme!
Call us toll free: +1 800 789 50 12

Over DeCompany

PPdef

DeCompany is gespecialiseerd in raambekleding, vloerbedekking en buitenzonwering.

Eigenaar en interieuradviseur Peter-Paul Brooimans geeft op enthousiaste wijze deskundige adviezen voor uw woning of kantoor. Bijvoorbeeld bij kleurbepalingen of de afstemming bij meubels, vloeren en muren. De rol van DeCompany is in eerste instantie onafhankelijk en vrijblijvend adviserend.

De mogelijkheden zijn uitgebreid: houten shutters, houten jaloezieën, (linnen) gordijnen, vouwgordijnen, plissés, binnen- en buiten raambekleding voor serres en veranda’s, vloerbedekking, traplopers (Sisal), zonwering buiten zoals outdoor louvres, knikarmschermen, screens, markiezen terrasoverkappingen en insectenwering.

DeCompany selecteert uitsluitend producten met de beste prijs/kwaliteit-verhouding. Bestellingen worden vervaardigd op maat en professioneel gemonteerd.

De groeiende kring van tevreden cliënten omvat particulieren en bedrijven in het midden- en topsegment.

Creativiteit kent geen grenzen. Het is alleen een kwestie van de juiste keuzes maken.

DeCompany, Laat u inspireren…  

Waarom hebben jullie geen bezoekadres

Wij hebben geen fysieke vestiging omdat wij van mening zijn dat wij u beter kunnen adviseren in uw eigen omgeving. Zo kunnen wij beter inschatten welke sfeer het beste bij u past

Waarom zijn jullie meestal goedkoper dan collega's

Wij proberen onze kosten zo laag mogelijk te houden en daar profiteren onze klanten ook van. Zo hebben wij geen duur winkelpand of magazijn maar komen wij bij onze klanten thuis. Dat bespaart niet alleen kosten maar voor u als klant ook een hoop tijd.

Waarom zijn jullie maakkosten zo laag?

Wij werken met gekwalificeerde ateliers die het belang van hun werknemers hoog hebben staan. Onze ateliers hebben meerdere opdrachtgevers en daarom betalen wij alleen maar voor onze werkzaamheden

Hoe werkt het inmeten en monteren

Wij hebben vakkundige monteurs die persoonlijk bij u op komen meten en monteren. Dit gebeurt altijd door dezelfde persoon zodat wij van iedere situatie op de hoogte zijn.

Wat zijn jullie garanties

Wij zijn een geronomeerd bedrijf met tevreden klanten welke graag als persoonlijke referentie optreden. Garanties staan duidelijk op onze site vermeld en u kunt deze hier berkijken